09. november 2019
We kunnen terugkijken op een geslaagde dolfijntherapie, hier op Curaçao. Thuis kunnen we verder met de tips die we hebben gekregen om Celeste verder te brengen in haar ontwikkeling. We sluiten onze blog; bedankt voor alle lieve reacties. Wij genieten nog even na!
08. november 2019
Vandaag is het alweer de laatste dag van de therapie. De afgelopen twee weken zijn voorbij gevlogen! Elke ochtend zijn we om 6.30 uur opgestaan om op tijd te zijn bij het Sea Aquarium voor de therapie.
08. november 2019
08. november 2019
Vandaag krijgen we bezoek: Merel komt een dagje meekijken bij de therapie. Ze is stewardess bij de KLM, en heeft hiervoor speciaal een vlucht naar Curaçao aangevraagd.
06. november 2019
Bij het ontbijt vanmorgen vragen we Celeste wat ze wil eten. De keuze laat lang op zich wachten, dus besluiten we voor haar te kiezen. Wat stiekem best slecht is: we proberen iedereen ervan te overtuigen dat Celeste tijd nodig heeft, en wat doen we zelf...? Bij terugkomst van het buffet staat er op haar scherm: beschuit, beschuit, croissant, ei, niet, ei, ei ,ei.
06. november 2019
05. november 2019
Na een onrustige nacht, waarin Celeste twee keer heeft overgegeven, gaan we vandaag met een onrustig gevoel naar de therapie. Ze heeft een lichte verhoging, en niets gegeten of gedronken.
04. november 2019
In het weekend hebben we een autootje gehuurd en zijn we naar een paar mooie plekken geweest: Coral Estate, Westpunt en Lagun.
02. november 2019
De laatste dag van de week wordt fantastisch afgesloten met een "family swim". Inmiddels zitten Lisette, Raymond, Ruby, Kai en opa en oma weer in het vliegtuig naar huis. Het was heel bijzonder dat ze een gedeelte van de therapie hebben meebeleefd.
01. november 2019
Celeste was gisteren nogal vermoeid, en daarom hebben we haar goed laten rusten. Na een goede nacht lijkt ze vanochtend alweer een stuk relaxter. Vandaag is een speciale dag, want dolfijn Chabelita is jarig: ze is 13 jaar geworden.

Meer weergeven