Dag 3

Vandaag is het weer een spannende dag, niet alleen voor Celeste, maar ook voor Ruby en Kai. Het is broertjes- en zusjesdag, wat betekent dat ze vandaag meegaan naar de dolfijnen en heel dichtbij mogen komen.

We staan tijdens de zwemtijd naast het dock, zodat we alles goed van dichtbij kunnen zien en horen. Het is heel bijzonder, bijna magisch om zo dichtbij te staan. Een enorme rust hangt er om het dock, en Celeste heeft haar focus vandaag helemaal te pakken.

Meteen bij aankomst op het dock stapt ze (ondersteund) het dock op en merkt direct Chabelita op. Ze kan niet wachten om het water in te gaan.

Vandaag zwemt ze haar rondjes weer met Chabelita en ze geniet enorm van de snelle rondjes! Deze prikkels komen heel goed bij haar binnen. Als Patrick zegt: "Kijk daar staan papa en mama", kijkt ze even snel op, maar de aandacht is direct weer bij Chabelita. Dit is een hele vooruitgang ten opzichte van gisteren. Celeste geeft haar de hele tijd kusjes. "Aan het eind van de therapieweken heeft ze geen snuit meer over", grapt de dolfijntrainster Krista.

Na 45 minuten  watertijd vindt Chabelita het mooi geweest en gaat lekker zelf  zwemmen. Dag Chabelita, tot morgen!